☰  MENU

Restauració de Patrimoni

Les Illes Balears són un territori extremadament pedregós, fet que ha propiciat el desenvolupament dels oficis relacionats amb la pedra, en especial la construcció de pedra en sec. Els elements de pedra en sec s'extenen...

Les Illes Balears són un territori extremadament pedregós, fet que ha propiciat el desenvolupament dels oficis relacionats amb la pedra, en especial la construcció de pedra en sec.

Els elements de pedra en sec s’extenen per tota l’illa, de cap a cap, i per fer-se una idea del volum de feina feta val una dada:  les marjades de la Serra de Tramuntana superen els 20.000 Km lineals d’extensió.

El patrimoni de pedra en sec a Mallorca és una meravella, és l’esforç de moltes generacions que de manera anònima han anat bastint tota aquesta xarxa de camins, marges, parets, barraques, qanats, torrents,…. un llegat tan ric, variat i a la vegada integrat d’una manera natural i sostenible dins l’entorn que   podem dir que no s’entén el paisatge de Mallorca sense les construccions de pedra en sec.

Tot aquest patrimoni necessita un manteniment, una continua restauració duita a terme per professionals competents.

Els nostres quinze anys d’experiència ens han permès estudiar a fons els elements de pedra seca que conformen aquest patrimoni i oferir restauracions amb la màxima garantia.

 

 

 

← Prev portfoli ItemEstereotomia

Next portfoli Item →Paret Seca